Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ





Τι πρέπει να κάνουμε τώρα;


"Πιστεύω ότι οι σύμμαχοι και οι εταίροι μας θα καταλάβουν πως δεν υπάρχει παρά μια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ". Κωνσταντίνος Καραμανλής.


"Για μένα δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να δεχθώ τον όρο Μακεδονία υπό οιανδήποτε μορφή αυτός περιέχεται". Ανδρέας Παπανδρέου.


"Αντιμετωπίσαμε το θέμα των Σκοπίων με δειλία και ωσάν να είμεθα εμείς οι ένοχοι και οι πλαστογράφοι της ιστορίας". Μανώλης Ανδρόνικος.


"Η αναγνώριση της Δημοκρατίας των Σκοπίων ως Μακεδονίας συνιστά βιασμό της ιστορικής αλήθειας". Nicolas Hammond. Κορυφαίος Μακεδονολόγος Ιστορικός.




Ελληνίδες, Έλληνες,


απειλούνται τα δίκαιά μας στη Μακεδονία...


Η κοινή πρόταση Κυβέρνησης-Αντιπολίτευσης για σύνθετη ονομασία είναι μεγάλη παγίδα. Είναι αυτοκαταδίκη, αυτογκόλ, ήττα. Τα Σκόπια μετά την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου είναι κράτος υπό αίρεση και προθεσμία. Λύση είναι μόνον αυτή που εκφράζει την ελληνική συνείδηση και που στήριξαν οι ιστορικοί ηγέτες Κωνσταντίνος Καραμανλής και Ανδρέας Παπανδρέου: ονομασία χωρίς το Μακεδονία ή παράγωγα.




Τα Σκόπια ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να χρησιμοποιούν το όνομα, Μακεδονία διότι:


Γεωγραφικά μόνο ελάχιστα τ. χιλιόμετρα της επικρατείας τους ανήκουν στην αρχαία Μακεδονία.


Εθνολογικά είναι απόγονοι των Σλάβων που έφτασαν στην περιοχή 1100 χρόνια αφότου εδόξασε τον Ελληνισμό ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.(Ομολογία Γκλικόρωφ 1992).


Γλωσσικά η γλώσσα των Μακεδόνων είναι η ελληνική, ενώ η αυτοαποκαλούμενη μακεδονική είναι μεταπλασμένο βουλγαρικό ιδίωμα που φυσικά δεν μιλούσε ούτε ο...........Βουκεφάλας του Μ.Αλεξάνδρου. Τα δήθεν μακεδονικά, η λεγόμενη εθνική γλώσσα των Σκοπίων είναι τεράστια παραποίηση της αλήθειας.


Στάλιν- Τίτο μετονόμασαν στα 1944 τη σημερινή επικράτεια των Σκοπίων, που λεγόταν ως τότε Vardarska, σε Μακεδονία με στόχο την κάθοδό τους στο Αιγαίο δια του διαμελισμού της Ελλάδος. Ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για συνταγματικό όνομα και δεν αλλάζει είναι αστείος. Μας είπε η κα Μπακογιάννη ότι κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τίποτε σε άλλη χώρα, αλλά παγκοσμίως συμβαίνει το αντίθετο και το επιχειρούν σε βάρος μας οι "σύμμαχοί" μας που μας πιέζουν να αναγνωρίσουμε τους ΚΛΕΦΤΕΣ του ονόματός μας.


Όταν επιδεικνύουμε εθνική αποφασιστικότητα, ανάλογα με το μέγεθος και τη διάρκειά της, βρίσκουμε συμμάχους. Τους χάνουμε όταν χάνουμε την αποφασιστικότητά μας. Ενδεικτικά παραδείγματα:


' Συμβιβαστήκατε αστραπιαία και δεν προλάβαμε να σας βοηθήσουμε. Μας αφήσατε σύξυλους με την υποχώρησή σας". (Λι Χάμιλτον, Προέδρου της επί των εξωτερικών επιτροπής του Κογκρέσου 1993).


"Εμείς κάνουμε προτάσεις, εσείς τις δέχεστε αμέσως, οι άλλοι τις απορρίπτουν και διακόπτεται ο διάλογος. Μετά μας ζητάτε να μεσολαβήσουμε κατ΄επανάκηψη... και αυτό συνεχίζεται, αφού εσείς πάντοτε υποχωρείτε" (Μόουζες, προεδρικός μεσολαβητής για το Κυπριακό 1997).


Μπορούμε, παρά τα κατα συρροήν λάθη λάθη μας να κερδίσουμε την υπόθεση με γρήγορες, άμεσες και αποφασιστικές κινήσεις:


βέτο, διακοπή της δωρεάν βοηθείας μας. Μόνο τα τελευταλια 5 χρόνια δώσαμε 74.000.000 ευρώ, διακοπή και ανάκληση των επενδύσεών μας που υπερβαίνουν το 1.000.000.000 ευρώ. Τους δημιουργήσαμε πάνω 20.000 θέσεις εργασίας που στερήσαμε από την Μακεδονία μας. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


Οι προτάσεις Νίμιτς είναι απαράδεκτες. Κανένας μεσολαβητής δεν μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα. Αυτό θα το λύσουμε μόνο εμείς με ισχυρή βούληση και εθνική αποφασιστικότητα.


Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.



1 σχόλιο:

Sakis είπε...

Bravo Billy,poli kala ta grafeis alla poios mas akouei.
Vevoia aftos den einai logos na stamatisoume na grafoume kai na milame , giati emeis eimaste(o kosmos) h dinami simera!
Bravo stin poli kali prospatheia!